Rakennamme tilaisuuteenne toiveidenne mukaisen ja yksilöllisen kokonaisuuden, jolloin juhlanne on varmasti mieleenpainuva. Saatte unelmienne juhlapäivän ilman viime hetken stressiä juhlapaikan kattamisesta tai itse tilaisuuden sujuvuudesta.

Sen sijaan, että kaikki toisivat omat astiansa ja koristeensa kertakäyttöisinä, haluamme tarjota kestävämmän vaihtoehdon. Laajasta valikoimastamme voitte valita astioita, koristeita, maljakoita ja kynttilöitä, ja luoda niistä oman tyylinne mukaisen sekä persoonallisen kokonaisuuden.

Suunnittelun jälkeen katamme ja koristelemme tilan valmiiksi ennen juhlapäiväänne. Pääsette katsomaan tilaa valmiina vielä tilaisuutta edeltävänä päivänä, jotta kaikki on varmasti haluamallanne tavalla.

Catering-palvelut saatte tilan yhteistyökumppanilta tai voitte käyttää omaa luottocateringiänne. Voimme myydä ja tarjoilla juomat tilaisuuteenne tai voitte tuoda ne myös itse. 

Yksilöllistä ilmettä voitte vielä lisätä omin pienin yksityiskohdin, esimerkiksi menu-/ohjelmakorteilla, hääkarkeilla tai vieraslahjoilla.

Me hoidamme isot linjat ja itse työn puolestanne, jolloin teille vapautuu aikaa itse juhlasta nauttimiseen.

Juhlakokonaisuuteemme sisältää

 • Juhlatilat (Juhlasali, Juhlalato, Tallinvintti-sviitti)

 • Pöydät valkoisilla liinoilla tai ilman liinoja kauniilla puupinnalla

 • Tuolit mustilla tuolihupuilla

 • Pöydät katettuna valitsemillanne astioilla, aterimilla ja kangaslautasliinoilla

 • Tilat koristeltuna valitsemillanne kynttilöillä, maljakoilla ja kukilla

 • Ammattitaitoinen apu tilaisuutenne suunnittelussa (sis. 1-2 suunnittelupalaveria)

 • Esiintymislava (sis. akustinen piano)

 • Tilojen äänentoistolaitteiden käyttö

 • Henkilökunta tarjoilemassa juomia baarissa (tilalta ostettuja tai itse tuotuja). Huom. Itse tuoduista juomista veloitamme tarjoilupalkkion 380€, joka sisältää juomien tarjoilun sopivaan lasiin (jäät lisähinnasta), drinkkien teon, lasien keräämisen pöydistä, tiskauksen ja juomaroskien sekä tölkkien hävittämisen/kierrätyksen.

 • Tervetulopaketti Tallinvintillä (sis. kuohuviinipullo, kauden hedelmiä/marjoja, pientä makeaa ja snacksejä)

 • Juhlaanne sopiva taustamusiikkilista toiveidenne perusteella (ellet halua käyttää omaasi)

 • Tilaisuutesi toimijoiden (bändit, DJ:t, oma catering yms.) opastus ja tilan käytäntöjen neuvominen etukäteen

 • Kauniit kukkaistutukset tilojen ympärillä

 • Pimeään aikaan ulkotulet, kranssit ovissa ja havuistutukset

 • Punainen matto Juhlasalin sisääntulo-ovella

 • Alkumaljaksi kuohuviinilasillinen kaikille juhlijoille, mikäli muutkin juomat tilattu Juhlatiloilta

 • Loppusiivous

 • Liikenteenohjaus parkkipaikoille

 • Opasteet Koivulantien päästä

Juhlalato

Juhlalato henkii vanhan ajan tunnelmaa ja onkin ihana kontrasti uudemmalle Juhlasalille.

Vihkiminen

Juhlaladossa voit järjestää tunnelmallisen ja kauniin vihkitilaisuuden, joka varmasti jää mieleen. Latoon mahtuu istumaan n. 120 vierasta ja musiikin saa toistettua ladossa olevista kaiuttimista.

Tanssit

Juhlalato toimii kesäisin hienosti illan tanssialueena. Näin pääsette nauttimaan aidosta kesäillan tunnelmasta!

Tallinvintti

Tallinvintti - sviitti soveltuu hääparille tai vieraille yöpaikaksi. Se voi myös toimia juhlien "takahuoneena", jossa esimerkiksi morsian tai syntymäpäiväsankari voi käydä kohentamassa kampaustaan tai valmistautua juhlapäivään. Huoneistossa on iso olohuone-/keittiötila, makuuhuone parivuoteella ja kylpyhuone.

Juhlatilojen esittelyilta

Karikuusen Juhlatilojen esittelyillassa pääset katsomaan kaikkia juhlaan kuuluvia tiloja sekä näkemään vaihtoehtoja valmiista kattauksista.

Nauti tunnelmasta hyvän musiikin ja kuohuviinilasillisen kera samalla kun suunnittelet juhlapäivääsi.

Voit maistella Juhlatilan talon viinejä, joita voit tilata tarjottavaksi juhliisi. Tarjolla on myös pientä naposteltavaa yhteistyöcateringiltämme.

Seuraavat esittelyajat:

ke 10.5.2023 klo 17-19

ke 14.6.2023 klo 17-19

Ilmoittauduthan esittelyyn etukäteen, jotta osaamme varautua tuloosi. Ilmoittautumisen voit tehdä sähköpostitse (esittelyyn osallistuvien määrä ja suunnitellun juhlan alustava ajankohta). Jo ennen esittelyä voit jättää alustavan varauksen haluamallesi ajankohdalle. 

Juhlakokonaisuuden hinta

Sesonki 1.5.-30.9.

Max 70 henkilön tilaisuus 3 950€

71 - 100 henkilön tilaisuus 4 450€

101- 125 henkilön tilaisuus 4 850€

126 - 150 henkilön tilaisuus 5 250€

Sesongin ulkopuolella

Max 70 henkilön tilaisuus 3 550€

71 - 100 henkilön tilaisuus 4 050€

101- 125 henkilön tilaisuus 4 450€

126 - 150 henkilön tilaisuus 4 850€

~

Hintaan sisältyy koko edellä kuvailtu kokonaisuus kukkakoristeilla, kuten esimerkiksi gallerian kuvissa 1, 3, 5, 7 ja 10.

Isompien kukkakimppujen ja -asetelmien hinta määräytyy toiveidenne mukaan ja lasketaan aina tapauskohtaisesti.

Vuosi 2024

Yleisen hintatason nousun vuoksi joudumme korottamaan hintojamme varauksiin vuodelle 2024. Alla vuoden 2024 varauksissa sovellettavat hinnat.

Sesonki 1.5.-30.9.

Max 70 henkilön tilaisuus 4 350€

71 - 100 henkilön tilaisuus 4 850€

101- 125 henkilön tilaisuus 5 250€

126 - 150 henkilön tilaisuus 5 650€

Sesongin ulkopuolella

Max 70 henkilön tilaisuus 3 950€

71 - 100 henkilön tilaisuus 4 450€

101- 125 henkilön tilaisuus 4 850€

126 - 150 henkilön tilaisuus 5 250€

~

Varauksen vahvistamisen yhteydessä maksetaan varausmaksu, joka on 30% juhlakokonaisuuden hinnasta. Loput 70% erääntyy maksettavaksi kuukautta ennen juhlia. Jos tilaisuus perutaan kuusi kuukautta tai aiemmin ennen tapahtumapäivää, varausmaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Mikäli tilaisuus perutaan kuusi kuukautta – kolme kuukautta ennen tapahtumapäivää, varausmaksusta palautetaan puolet. Jos tilaisuus perutaan alle kolme kuukautta ennen tapahtumapäivää, varausmaksua ei palauteta. Jos tilaisuus perutaan alle kuukausi ennen tapahtumapäivää, varausmaksua ei palauteta ja maksetusta lopusta 70%:sta palautetaan puolet. Jos tilaisuus jouduttaisiin perumaan Karikuusen Juhlatilojen toimesta, varausmaksu ja kaikki muut mahdollisesti maksetut summat palautetaan kokonaisuudessaan. Äskeinen ei päde, jos vuokraaja ei noudata sääntöjä ja tilaisuutta ei voida pitää tästä syystä. Kaikki mahdolliset lisätilaukset erääntyvät maksettavaksi viimeistään kahta viikkoa ennen tilaisuutta.

Lisäpalvelut

Alkoholijuomien myynti

Myymme ja tarjoilemme alkoholijuomat vieraillenne, mikäli ette halua tuoda itse omia juomianne. Voitte valita tilaisuuteenne sopivan juomakokonaisuuden kanssamme etukäteen. Laskutamme juomat toteutuneen kulutuksen mukaan (pl. erikoistilaukset).

Ostamalla alkoholitarjoilun kauttamme voitte valita tarjoatteko juomat vieraillenne koko illan ajan vai vain tietyn määrän. Juhlan järjestäjä voi tarjota vieraille esimerkiksi alkumaljan (sisältyy hintaan), viinin ruuan kanssa ja halutessaan pari drinkkilippua illalle. Loput juomat vieraat ostavat itse maksupäätteellä varustetusta baaristamme.

Talon viinit alkaen 29€/pullo

Lonkerot, siiderit, oluet alkaen 6,50€

Karikuusen Juhlatilat Special drinkit alkaen 10€

Aamiainen

Tilaa runsas aamiaiskorimme Tallinvintille toimitettuna haluamanasi aikana. Ylellinen aamiainen sisältää reilun valikoiman maaseudun kotonaleivottuja herkkuja lisukkeineen, tuoreita hedelmiä/marjoja, appelsiinimehua, kahvia/teetä... Halutessasi pyydä mukaan pullo kuohuviiniä aamiaishetken kruunuksi.

Aamiaiskorin hinta 25€/hlö

Kuohuviinipullo +29€

Valokuvaus ympäristössä

Hyödynnä alueen tunnelmallista miljöötä ja ikuista päiväsi persoonallisin hääkuvin. Halutessasi saat meiltä mukaan kuviisi vaikkapa shirehevosen tai maatilan koneita.

Hääkyyditys

Tarjoamme hääkyydityksiä tyylikkäillä autoilla 2-5 henkilölle. Kauttamme saatavilla myös taksi- ja bussikuljetukset.

Ilotulitus

Viimeistele iltasi upealla valoshowlla ammattilaisen toteuttamana.

Painotuotteet

Halutessasi teemme juhlaasi paikkakortit, menu-/ohjelmakortit ja muut painotuotteet.

Majoitus

Teemme yhteistyötä uuden järvenpääläisen Hotelli Soinnun kanssa! Kun tarvitset vieraillesi yöpymismahdollisuutta häiden tai juhlien yhteydessä, saat kauttamme alennuksen varauksen hinnasta. 

Hotelli Sointu sijaitsee loistavalla paikalla Järvenpään juna-aseman välittömässä läheisyydessä vain 18 kilometrin päässä Juhlatiloiltamme. Katso lisää ja tee varaus: www.hotellisointu.fi

(saat alennuskoodin varaukseen Juhlatilan varauksesi yhteydessä)